Sunkost på Gunerius er et paradis for veganere!

The Plant Makery raw cake, frøbar og energy bites
vegansk burger sunkost
Hos Sunkost finner du deilige retter som veganske burger
Raw cake (skogsbær sjokolade) og vegansk melkesjokolade (Salty pretzel og white barista art)

Har du testet ut vegansk mat før?

Sunkost på Gunerius har i lang tid vært en destinasjon for veganere her i Oslo. Vi ville finne ut hva som gjør dem så spesielt gode på nettopp vegansk mat, og tok en prat med butikkleder Catharina:

"Vi har et variert og spennende vareutvalg som ser ut til å treffe forbrukere i stor grad. Ved valg av produkter er det vegansk, økologisk og kvalitet som står i fokus, samt en mulighet til å kunne tilby varene til en ok pris", sier Catharina. Videre forteller hun at de forsøker å ha det meste vegansk slik som kjølevarer (ost, pålegg, mm.), frysevarer (rawcakes, burgere, iskrem, pizza, mm.), sjokolade, vingummi, snacks, energibarer, mm. Dette gjør butikken oversiktlig, enkel å forholde seg til og gir et helhetlig inntrykk. Ved å fokusere på kvalitet, variasjon og gode smaker treffer ikke produktene bare veganere, men også flere som er ute etter det lille ekstra.

"All mat i kjøleskap/fryser er vegansk for å gjøre det enkelt for forbruker. Vi treffer på denne måten både veganere og allergikere i stor grad, i tillegg til resten av kundene som er innom oss. Vi forsøker samtidig å kunne tilby produktene våre til en OK pris, slik at det skal være noenlunde overkommelig å handle hos oss", legger Catharina til.

Videre forteller hun at de har blitt flinke på å vite hva forbruker ønsker, og forsøker å tilby spennende varer til enhver tid. På denne måten har de i tillegg klart å redusere svinn betraktelig, og har god orden i butikken. Finnes ikke varen i butikk tilbyr de dessuten å få tak på varen, som en tilleggstjeneste.

"Vi ønsker rett og slett at alle skal kunne finne et eller annet hos oss, som svarer til forventningene, smaksløkene og lommeboken", forteller Catharina avslutningsvis 😊

Følg Sunkost Gunerius på deres facebookside «Sunkost Gunerius», og på instagram «sunkostgunerius», hvor de legger ut nyheter, tilbud, spennende produkter og lignende.

Gouda ost fra Green Vie passer perfekt til alle lunsj retter som en sunn salat
Lag magisk god spagetti med laktosefri og vegansk ost
Raw cakes

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00