Mer for pengene på Gunerius

Gunerius finner du i Storgata 32 - kvartalet ovenfor Oslo Spektrum.
Normal har mer en kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Fast lavpris på Nescafe Gold 200 g kr. 79,-
Rimelig mat til hund og katt hos Europris.
Store mengder sko kommer ukentlig til Shoeday. Her kan du gjøre et kupp i outletavdelingen forteller butikklederen.
6000 varer til maks kr. 50,- Dollarstore er også eneforhandler i Norge av Pink Stuff som er et meget effektivt rengjøringsmiddel for alt fra sko til baderomsfliser.
Hos Boys of Europe får du både nyheter og outletvarer.
Tilbudskampanje hver 14. dag! Kid har også en egen vaskekolleksjon, Nice and tidy!
Faste lave priser til kundeklubbmedlemmer hos Nille, som 4 kubbelys til kr. 129,-

Se hvilke gode kupp du kan gjøre hos oss!

Med høyere renter og prisøkning, kan det bli økonomisk trangere for mange. Her viser vi deg noen av våre butikker hvor du alltid finner kvalitetsvarer til rimelieg priser. Fra billig kaffe, snacks og dyrefôr til billige hårprodukter, vaskemiddel, sengetøy, interiør og verktøy – her er det mye penger å spare!


Med varer som har økt kraftig i pris den siste tiden, er det lurt å tenke godt gjennom hvordan du best mulig kan handle økonomisk og smart for hele familien.

På Gunerius finner du en rekke butikker som gjør det lettere for deg å spare penger. Her finner du gode kjøp innen en flere kategorier – klær, sko, interiør, skjønnhetsprodukter og hygieneartikler, for å nevne noe.

Bli med og se hvilke gode kupp du kan gjøre hos oss på Gunerius!

Normal – billig kaffe og produkter som trender på TikTok

Billigfavoritten Normal byr på billige hårprodukter, rimelig tannkrem, billig hudpleie, rimelig sminke og ja, billig kaffe! Normal favner alle aldersgrupper; unge som eldre, tenåringer, pensjonister, studenter og småbarnsfamilier.

Alle vil kunne finne et og annet favorittprodukt på Normal, til en rimeligere penge enn andre steder. Det finnes også et bredt utvalg av produkter som trender på TikTok og Instagram. Psst! Et godt gavetips – også til adventskalender, til barn, ungdom og tenåringer.

Europris City – gjør et kupp på billig verktøy, vaskemiddel og dyrefôr

Er du på jakt etter gode tilbud på kaker, kjeks, godteri eller billig vaskemiddel? Da bør du ta turen til Europris City på Gunerius.

Her finner du også billige kremer og hudprodukter, samt billig mat til hund og katt. Europris har kvalitetsvarer til lav pris. Liker du å strikke finner du billig garn her, og trenger du nytt utstyr til hjemmet, finner du et bredt utvalg av billig verktøy.

Vareutvalget tilpasses etter sesonger og høytider, derfor vil det alltid være ulike kampanjevarer når du tar turen innom. Uansett om du vil bli inspirert av sesongens varer, eller gjøre gode kupp, ta turen innom Europris City!

Psst! Følg med i kundeavisen for å finne gode tilbud som passer dine behov.

Shoeday – billige sko for hele familien

Hos Shoeday har de billige sko for hele familien, fra de aller minste barna til bestemor og bestefar. Shoeday på Gunerius får inn ulike tilbud som ikke finnes i andre Shoeday-butikker. De fører kjente merkevarer som Adidas, men også egne merker. Her finnes det et bredt utvalg sko, med alt fra tøfler til pumps.

– Etter korona merket vi stor etterspørsel etter pumps og pensko. Folk vil pynte seg igjen, forteller Lene, daglig leder ved Shoeday på Gunerius, som legger til at de har flust av stamkunder.

– Mange er innom to ganger om dagen for å sjekke om vi har fått inn nye sko på tilbud! Andre kommer langveis fra, og på deres mellomlanding i Oslo, er de alltid innom Shoeday. De vet at vi alltid har rimelige sko og sko på tilbud. Vi favner bredt og yter god kundeservice. Det gjør at folk alltid vil ta turen innom oss, forteller hun.

Shoeday fører også rimelige vesker – både pyntevesker og bager til all slags bruk.

Et tips: er du medlem av deres kundeklubb kan du spare opp poeng som du kan bruke på fremtidige kjøp. Ofte har de spesialtilbud for medlemmer, der du får avslag på ulike merker. Shoeday har sko for hele familien til gode priser!

Dollarstore – rimelig gardiner, vaser og flotte kupp!

Dollarstore er butikken for deg som er på jakt etter rimelig belysning, interiør, sportsutstyr og kjøkkenutstyr, for å nevne noe.

Hos Dollarstore finner du over 6000 varer til maksimum 50 kroner per stykk – altså et stort utvalg og massevis av inspirasjon du kan sikre deg for en billig penge. Er du på jakt etter nye vaser, gardiner eller puter, vil du kunne gjøre mange gode kupp her.

Dollarstore har også et godt utvalg av billige rengjøringsprodukter, billig hundemat og kattemat, hageutstyr, skolesaker, matbokser og drikkeflasker samt spill og leker til utendørs og innendørs aktiviteter.

I likhet med Normal, vil du også her finne et utvalg av produkter som trender i sosiale medier, blant annet rengjøringsmidlene i serien «The Pink Stuff».

Boys of Europe – gode tilbud og rimelig klær til herre

Om du er på jakt etter billige jeans, er Boys of Europe butikken for deg.

– Vi har alltid 60 prosent på jeans og chinos, med et godt utvalg av ulike modeller, farger og snitt. Det gjør at mange besøker oss ofte, forteller Thu, daglig leder ved Boys of Europe på Gunerius.

Butikken fører merker som Henry Choice, Jean Paul, Made by Monkeys, Tufte og WosNotWos. Hos Boys of Europe finner du klær til både jobb, fritid og fest, og et stort utvalg av skjorter, t-skjorter, pique, gensere, cardigans, jeans, bukser, badebukser, undertøy, sko, blazere, jakker og frakker.

I tillegg selges et utvalg av tilbehør som capser, weekendbager og belter. Altså det meste du trenger til hverdagen, men også til festligheter.

– Vi har alltid en rekke t-skjorter til halv pris – med rund hals eller V-hals, i forskjellige farger og passformer, mønstret eller med trykk. Her kan du spare mye penger, sier daglig leder.

Kid Interiør – gjør et kupp på billige dyner, puter og sengetøy

Med et bredt sortiment av soveromstilbehør, er Kid Interiør definitivt butikken du bør oppsøke når du ønsker å sette søvn i fokus.

– Hver fjortende dag kan du gjøre ekstra gode kupp hos oss, forklarer Cia, daglig leder ved Kid Interiør på Gunerius.

Butikken har et bredt utvalg av dyner, puter og sengetøy – fra rimeligere produktkategorier til litt dyrere og mer eksklusivt. Her er alt lagt til rette for at du skal sove godt, enten det er fiberdyner eller kreppsengetøy.

De ansatte i butikken har mange egne favoritter, så slå gjerne av en prat med de som jobber hos Kid Interiør for å høre om deres favoritter for en god natts søvn. Gode dufter til hjemmet byr de også på, samt en rekke gode oljer og kryddervarianter.

Psst! Skal du ta en real husvask, har Kid Interiør sin helt egen vaskekolleksjon, Nice and tidy!

Nille – alt du trenger til hverdag og fest for en rimelig penge

Nille er butikken for deg som liker å feire og gjøre stas på livets små og store øyeblikk.

Enten du skal planlegge en bursdag, en middag eller arrangere en fest – hos Nille får du tak i fin og rimelig pynt og dekorasjon til alle anledninger. Ja, også de til små stundene i hverdagen.

Dekor- og interiørprodukter med verdi for pengene står i fokus, og her finner du alt fra norskproduserte lys, rimelige pledd og puter, tekstiler, rammer og bilder samt kjøkkenartikler, blomster og godteri.

Dette er bare noen av våre butikker som tilbyr kvalitetsvarer til lave priser. Kom gjerne innom og sjekk ut alle våre butikker:-)

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og prisgunstig handel i våre 35 butikker i 3 etasjer!

Tekst: Chili Media, foto: Gunerius