Europris City utvider!

Fornøyde Europris-medarbeidere klare til å åpne utvidet Eurpris City butikk i Gunerius-senteret tirsdag. På bildet bak fra venstre: Mustafa Abdel-Hameed, Safian Ahmad, Julija Bane, Bashar Alhammoudi. Foran butikksjef Habib Alhabib til venstre) og Mark Joseph Mercado.
Butikksjef i Europris City Gunerius, Habib Alhabib, klar til å følge opp suksessen i en utvidet senter-butikk.

Europris City-suksess utvider på Gunerius!

Tirsdag 23. januar klokken 09.00, gjenåpner Europris-butikken på Gunerius etter to ukers ombygging og utvidelse. -Europris Gunerius har vært en stor suksess siden Olav Thon klippet snoren i mars 2019, fastslår etableringsdirektør Gunnar Børresen i Europris. -Butikken har hatt en formidabel omsetningsøkning siden åpningen. En utvidelse på ca 180 kvadratmeter vil gi butikken vesentlig mer salgsareal og et større og mer effektivt lager. Dette vil sikre ytterligere vekst og gode kundeopplevelser de neste årene for Europris på Gunerius, fremholder Gunnar Børresen.

Åpningstilbud pluss kaffe og kaker

Tirsdag blir det både kaffe og kaker og mange gode åpningstilbud. Seks-pakk Kvikkkunsj til 39,90, literkartong juice – tre for 50, OMO vaskepulver til 100 mot normal pris 179. Stekepanne går for 60 kroner (mot 179), 490 gram Twist til 59,90, smågodt koster 8,90. Det er gode tilbud både på spylervæske og mange andre hverdagsprodukter.

- Det betyr at du får «Mye til overs», som det heter i Europris-slagordet, sier Habib Alhabib, som med i alt 11 medarbeidere gleder seg til å vise fram den «nye» butikken.

Europris er en butikkjede i sterk vekst med 282 lavprisvarehus over hele landet. Forretningene selger alt fra dagligvarer til jernvarer, dyrefor, vaskemidler, lys, servietter, smågodt, oppbevaring, kjøkkenutstyr, tekstiler, garn, alt til sesongene og mye annet. 35 millioner kunder handlet i 2022 hos Europris til ekstremt lave priser og fikk mer til overs. Kjeden omsatte i 2022 for 8,6 milliarder kroner, har over 3000 medarbeidere og gikk på børs i juni 2015. Hovedkontoret ligger i Fredrikstad og hovedlageret er i Moss.

Knallfin butikk!

-Vi har utvidet butikken til glede for både kunder og våre ansatte her på Gunerius, sier regionsjef i Europris, Seher Kalayci. – I tillegg til butikksjef Habib Alhabib og prosjektlederen Kjell K. Andersen, har mange ansatte i god Europris-ånd stilt opp fra andre butikker under ombygging og utvidelse. De har levert en knallfin butikk. med prosjektleder Kjell og butikksjef Habib i spissen.

--Jeg gleder meg veldig til åpningen, sier butikksjef Habib. Han startet i Europris i juni i fjor, og har tidligere erfaring fra Nille, Normal og Flying Tiger. - Jeg vil påstå at han nå virkelig har funnet sin plass hos oss, sier Seher Kalaysci. - Habib er en ordentlig kremmer med glimt i øyet, og som kun ser muligheter og motiveres ved utfordringer som han må løse.

Jeg er utrolig glad for at han er med i teamet mitt. og jeg tviler ikke på at team Gunerius under hans ledelse kommer til å løfte butikken enda mer nå som de har fått mange flere kvadratmeter å boltre seg på.

- Europris-opplegget er noe helt spesielt som du ikke finner andre steder. Konseptet, varene, folkene og stemningen innad i kjeden. Her i Europris skjer det noe hele tida –så det gjelder å følge med. Nye kampanjer hver uke gjør at det alltid er noe nytt og spennende som kommer til butikken. Det er moro også for oss medarbeidere og kundene når det skjer noe. -Alt er så godt tilrettelagt og satt i system. Jeg er overrasket over at det hele tiden skjer så mye i Europris, og at vi som medarbeidere blir så godt tatt vare på, er også positivt.

Seks nye åpnet, seks flyttet i nye lokaler og femten utvidelser eller moderniseringer

Europris-kjeden åpnet i 2022 seks nye butikker, gjennomførte seks relokaliseringer og fem utvidelser, mens ti butikker ble bygget om og modernisert.

Vokser mer enn markedet

Europris har hatt vekst hvert eneste år de siste 30 årene. Europris som kjede hadde i 2022 en vekst på 0,2%. Sammenlignet med siste «normalår» som er 2019 (uten Covid-effekter) er veksten på 30.8%. Det vil si en gjennomsnittlig årlig vekst på 9,4%. Den årlige kunde- og markedsundersøkelsen viser at kundene er fornøyde og Europris har hatt fremgang på viktige parametere som pris persepsjon, kampanjer, produkt kvalitet, kundeopplevelse og service. Europris vil fortsette å oppgradere både butikker og kategorier, samt relokalisere og åpne nye butikker for å fortsette å tilfredsstille kundene i årene som kommer.

Tekst: Harald Bråthen, Europris

Foto: Europris

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00