Cubus Outlet har åpnet på Gunerius

Cubus har åpnet opp en outlet-avdeling her på Gunerius. Vi har tatt en prat med butikksjef Madeleine Karlsen for å få vite litt mer om butikken!

outlet cubus gunerius
Masse fine skatter hos Cubus Outlet

I flere uker har Madeleine og hennes kolleger jobbet og stått på i de gamle lokalene til Hennes&Mauritz Outlet, og 6.mai kunne de endelig ønske kunder velkommen inn i lokalene til Cubus Outlet! Vi spurte Madeleine om hvordan det føltes å endelig kunne åpne denne flotte butikken: -det føles helt fantastisk å endelig få åpne butikken, vi kom hit i februar og har venta lenge på akkurat dette! Vi har hatt en kanon åpningshelg, og fått veldig mye bra respons fra kundene. Noe som er kjempe gøy! Dette har virkelig gått over all forventning også håper jeg at det fortsetter slik fremover også, smiler Madeleine bredt.

Klær til dame, herre og barn

Butikken har klær til både dame, herre og barn, og de selger også noe undertøy, samt accessories. Vi ønsker å vite litt mer om selve butikken, og Madeleine kan fortelle oss at konseptet er å kunne finne gode skatter fra tidligere sesonger hos Cubus. "Vi sitter med masse varer, spesielt etter korona tiden. Cubus har hatt ett outlet før, nemlig på Furuset. Så det er ikke helt nytt for Cubus, men jeg tror absolutt at denne butikken her på Gunerius vil være med å bidra med et godt rykte for fremtiden når det gjelder outletvarer".

Nye varer hele tiden

-"hva slags produkter kan kundene forvente seg å finne hos dere?" -Hos oss vil man finne alt man trenger til omtrent alle årstider. Vi vil skifte ut varene kontinuerlig, slik at man kan finne både bikini og vinterjakke når det er sesong for det. Dette tror jeg blir viktig for å holde butikken spennende og freesh, legger Madeliene til.

Smittevern i fokus

Her på Gunerius er vi nøye med smittevern, og alle våre butikker følger de reglene som gjelder. Dette gjelder også Cubus Outlet: -"Vi har satt et maks antall kunder inne i butikken, antibac både ved inngangsdøren og ved kassene. Vi passer på at alle holder avstand, og holder 2-meteren selvfølgelig. Alle våre ansatte bruker munnbind og er flinke med gode håndvaskrutiner. Dette har jo blitt en del av hverdagen her hos oss."

Vi ønsker alle våre kunder velkommen til en trygg handel hos Cubus Outlet!