Her sikrer du deg de beste råvarene

oksehaler og kjøttdeig
Deilig nykvernet kjøttdeig og halekjøtt til suppe
kjøtt daglig leder
Daglig leder Yashar har fokus på god service

Nå er det storfe som gjelder. I delikatessebutikken Polarkjøtt på Gunerius finner det perfekte kjøttet til en varmende suppe.

- Nå på vinteren er det storfe som gjelder, sier Yashar Banihashemi, daglig leder ved delikatessebutikken Polarkjøtt på Gunerius.

-Bog, høyrygg, bibringe og haler er de kjøttstykkene som benyttes mest i suppe, og når vinteren er på sitt kaldeste så ser vi at etterspørselen etter dette øker, fortsetter Yashar.

God service og konkurransedyktige priser

Polarkjøtt finner du i underetasjen på Gunerius. I kjøttdisken finner du delikatesser av alle slag. Alt kjøttet er halalkjøtt – noe som gir deg de ferskeste og møreste råvarene. Polarkjøtt har opp gjennom årene fått en rekke stamkunder som setter pris på butikken deres, noe Banihashemi mener kommer av den gode servicen de kan tilby.

- Vi ønsker å tilby våre kunder best mulig service, både når det gjelder kvalitet og kundebehandling. Vi er også veldig opptatt av å tilby kundene våre konkurransedyktige priser, sier han.

Bak disken finner du alltid blide og imøtekommende ansatte. De besitter imidlertid også mye kunnskap som kommer godt med til matlagingen.

- Vi kan alt om kjøtt og partering. Vi vet hva de forskjellige delene på dyret kan brukes til og hvilken type kjøtt som passer til ulike retter, forklarer Banihashemi.

Blant annet selger de mye storfehaler – en råvare som slett ikke får like mye oppmerksomhet som den burde, og som passer ypperlig til å koke over lengre tid og lage kraft og smakfulle supper.

Tacofredag

Polarkjøtt tilbyr også deilig, nykvernet kjøttdeig og karbonadedeig av både storfe og lam. Hva er vel en fredagskveld uten taco?

kjøtt daglig leder
Daglig leder Yashar har fokus på god service

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 18:00