En litt annerledes hverdag hos Sunkost

inngangsparti sunkost
Smittevern i fokus, antibac ved inngangspartiet til Sunkost
komali tortillas
tajin krydder
Meksikanske matvarer er populært om dagen
tørket chili
enjoy sjokolade og karamell
Ekstra spicy fredagstaco med tørket chili. Tips til morsdags og valetinesgaver fra Enjoy Naturally Fabelous Chocolate

Hvordan er det å ha åpen butikk i Oslo sentrum om dagen? Vi tok en prat med butikkjef Catharina på Sunkost.

Mens de fleste av butikkene på Gunerius er pålagt å holde stengt, har en del av våre butikker lov til å holde åpent. Sunkost er en av disse.

En annerledes hverdag

Vi spurte Catharina som er butikksjef på Sunkost om hvordan det er å holde åpent i et ellers stengt senter. "Det har mildt sagt vært utfordrende. Vi har måttet jobbe ekstremt mye mer med sosiale medier, og tenke annerledes. Vi har lagt ut hyppige innlegg på både facebook og instagram, sendt ut nyhetsbrev til flere Kaktus kunder, sørget for plakater på utsiden av senteret og delt på personlige sosiale medier." Catharina forteller at de også har snakket med kundene sine og forhørt seg om de har kunnet spre ordet om at de har åpent.

Viva Mexico

"I tillegg til alle disse tiltakene valgte vi å ha salg på Meksikanske matvarer både på nett og i butikk onsdag og torsdag denne uken. Det har ført til økt handel og mer trafikk. Det har vært to gledelige dager. Nå gleder vi oss til neste uke, og til alt kan åpne igjen", smiler Catharina.

Så hva handler folk mest om dagen, og hva er det størst etterspørsel etter lurer vi på. "Det kommer helt an på når du spør, men i det siste har det vært Komali tortillas og Tajin krydder. Tørket chili har det og gått en del av. Det virker som om folk har handlet mye mat for å lage dette hjemme, nå som alt er stengt," kan Catharina fortelle oss.

Husk morsdag og valentinesday

Vi ber Catharina anbefale et produkt til våre kunder. " Det er vanskelig å bare velge bare ett, men vi har akkurat fått inn to nyheter fra Enjoy Naturally Fabelous Chocolate; Veganske vaniljefudge eller caramelkonfekt. De er meget gode, og det er jo snart Valentine og morsdag."