Apotek 1 hjelper deg i vinterkulden

Syv skjønnhetsprodukter ligger på grå bakgrunn
decubal hudpleie
butikkmedarbeider apotek 1
Deilige produkter fra Decubal til -50% nå. Abu hjelper deg gjerne med å finne rett produkter!
førstehjelpsskrin
apotek 1 varer
Førstehjelpsskrin til hytta! Metode Vitamin D 20mcg tabletter. Decubal Lips & Dry Spots balm er super i kulden til sprukne lepper og neglebånd, på tørre knoker og små sår på hender og føtter. Metode dusjolje, mykgjørende og pleiende dusjolje uten parfyme. La Roche-Posay solkrem SPF 50+, ultralett solkrem til ansikt og øyeområdet

Vinteren i Norge er lang og kald, og det er viktig at vi passer på både huden og helsen vår i disse månedene.

Tørr og gusten hud hører dessverre vinteren med. Vi stakk innom Apotek 1 for å høre hva vi kan gjøre med dette.

Ta vare på huden din

-Hvilke produkter går det mest av hos dere om dagen? Butikkmedarbeider Elin forteller oss at det går mest av kosttilskudd og hudpleieprodukter. -Huden vår er ekstra utsatt for å bli uttørket nå om vinteren. Kald uteluft og tørr inneluft fra fyring kan begge føre til at huden mister fuktighet, og gjøre at huden blir mindre myk og lettere sprekker opp. Hvis du eller barnet ditt får tørr og sår hud om vinteren bør dere smøre med en god fuktighetskrem om kvelden og etter dusjing og bading.

-Vi anbefaler også å bytte ut dusjsåpe med dusjolje, forteller hun videre. Dusjoljen vasker like rent som vanlig såpe, men etterlater en mykgjørende og beskyttende hinne på huden slik at den holder seg myk og smidig, også etter dusjing eller ved hyppig vask.

Husk vitamin D

-Hva med kosttilskudd? Man må huske på vitamin D om vinteren, sier Elin. Vitamin D er et viktig vitamin for kroppen vår, spesielt for å holde skjelettet vårt sunt og friskt. Hvis man ikke spiser nok fet fisk vil man ikke få i seg nok vitamin D fra kosten alene.

– Da må du ta et kosttilskudd for å dekke behovet ditt. Tran er ypperlig, da får du i deg både vitamin D og omega-3-fettsyrer som kroppen vår trenger. Eventuelt kan du begynne med et rent vitamin D-tilskudd, et tilskudd med kalsium og vitamin D eller multivitaminer.

Snart vinterferie

Vinterferien er rett rundt hjørnet, og mange skal dra på fjellet og kose seg. Da er det viktig å ha med seg ting man kan få bruk for. Vi spør Elin om hvilke produkter man bør ha med seg oppover. -Jeg tenker at om man tar med seg solkrem, gnagsårplaster, førstehjelpsmappe, leppebalm, antibac, munnbind og potesalve til hunden, så er man godt rustet for en fin vinterferieuke på hytta smiler Elin.

Smittevernsvennlig shopping

Siden Apotek 1 Gunerius holder til i sentrum, er det få besøkende om dagen. Vil man handle uten trengsel, er dette stedet å besøke. I tillegg har butikken tatt smittevern på alvor, og Elin kan fortelle oss at de har et maks antall kunder i lokalet, pleksiglass ved alle kassepunkt, rengjøring av flater flere ganger om dagen og svært hyppig håndvask eller håndspriting blant personalet. -Vi bruker også munnbind hele dagen, og vi har håndsprit stående fremme til alle som kommer inn.

Velkommen til en hyggelig handel hos Apotek 1 Gunerius!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 18:00