All you need is LOVE

hjerter papir ballonger i tråd
roser pose gave
Kjøp en lekker gavepose med roser fra Mester Grønn
gaveeske hudkrem korres
Knalltilbud på Korres dag og nattkrem fra VITA. Kun 449,- for et sett!
hjerte gull barn mor
Et nydelig morsdagssmykke fra Bjørklund
mus gaming data
Harde pakker setter gutta ofte pris på. Gamingmus fra Teknikmagasinet

Februar er en måned fylt med kjærlighet! Vi skal feire både morsdag(13.februar) og Valentinesday(14.februar) Her er noen smarte gavetips fra oss!

1: smykker slår aldri feil

Det skal godt gjøres å mislykkes om du overrasker mamma, kona eller kjæresten med et smykke. Hos Bjørklund finner du både egne morsdagssmykker og flotte gavepakker som passer til din valentin.

2: veien til hjertet går via magen

Det sies i alle fall så..! På Gunerius finnes det mange butikker som kan tilfredsstille din kjæres gane! Server en perfekt stekt entrecote fra Polarkjøtt, overrask med deilig, asiatisk take-away fra Silver Chopstick eller slå på stortromma og kjøp en hel kake fra Bakeriet.

3: harde pakker

Skal du kjøpe gave til mannen, så er det ingen hemmelighet at de ofte setter ekstra stor pris på harde pakker. Hos Teknikmagasinet og Gulating finner du alt enhver mann drømmer om.

4: velvære til mor

Alle mødre fortjener litt ekstra luksus i hverdagen! Hva med å spandere en ny klipp fra Cutters, eller manikyr og pedikyr fra My Linh. Flere av våre butikker har også deilige velværeprodukter som mor kan kose seg med hjemme. Kjøp deilige hudkremer fra VITA, bodybutter fra The Body Shop eller varmende pukka-te fra Sunkost.

5: det enkle er ofte det beste

En veldig enkel måte å vise sin kjærlighet på, er å si det med blomster! Mester Grønn har flere ferdige buketter til disse to anledningene, enklere blir det ikke og du har dermed ingen unnskyldning til å ikke kjøpe gave i år ;)