Gaveideer til morsdag søndag 11. februar!

Mønstrede bokstaver fargelagt i lilla hvor det står MAMMA
Søndag 11. februar er det morsdag! Her gir vi deg gode ideer til hva du kan gi til mor som ikke koster så mye.
MyLinh gjør manikyr, pedikyr og skreddersøm
Ansikstmasker kr 39,- og øyemasker kr. 24,- hos Normal
Dag- og nattkrem fra Urtekram hos Sunkost
Europris City har fått 180 nye kvadratmeter og er store på velværeprodukter. Økonomipakke med sjampo og balsam i sett for kr. 120,-
Vita har nydelige parfymer som ikke koster for mye. Elisabeth Arden her til kr. 250,- og 280,- kroner. Hos Mestergrønn kan du kjøpe en orkidee til 170 kroner som blomstrer lenge.
Alkoholfrie bobler hos Mestergrønn er hyggelig å servere. Denne til 100 kroner.
Hos Kid Interiør får du deilige ullpledd til 399 kroner hvis du er medlem.
Duftlys fra Dollarstore til 50 kroner pr stk. En annen genial gave til mor er brodder fra Gunerius sko. Disse koster 179 kroner.
Lekre mobilvesker fra Shoeday til 399 kroner.
En trøye i ull slår aldri feil til mor. Denne er fra Bogerud Tekstil og koster 399 kroner. Lekre skinnhansker hos Shoeday er en annen gaveide vi vet mor blir glad for. Disse koster 299,-
Disse lekre lommebøkene selges hos Morris for 299 kroner.
Et vakkert smykke med mamma inngravert vil enhver mamma sette pris på. Kjedet får du kjøpt hos Bjørklund og koster 399 kroner. Hos Nille får du kort i alle varianter. Det er alltid hyggelig å skrive et personlig kort til mamma. Dette kortet koster 15 kroner. Legg ved matchende sjokolade og du har en vinner. Sjokoladen koster 45 kroner.
Mammaer blir alltid glad for deilige myke skjerf. Her et lekkert skjerf fra Match til 399 kroner. Hos Hana Bakeri kan du kjøpe gaveposer med fristende godt til 100 kroner.
En morsom blomsterbukett fra The Balloon Company! Kjøp den ferdig eller lag den selv!

20 morsdagsgaver på budsjett – gavetips fra Gunerius!

11. februar er det morsdag, og en strålende anledning til å gi din mamma litt ekstra kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet. Og det trenger ikke koste stort. Her er 20 gavetips til morsdag på budsjett, som du kan plukke med deg på vei til eller fra jobb.

I en travel hverdag er det god grunn til å stoppe opp litt en gang iblant, og vise at vi setter pris på hverandre. Morsdag er nettopp en sånn dag. En hedersdag for alle gode og snille mødre, som gjennom et helt liv stiller opp og gir uendelig av sin kjærlighet og omtanke.

Hva skal du finne på i gave, tenker du kanskje nå? Vel, en liten oppmerksomhet til mamma på morsdagen trenger ikke å være så kostbart eller komplisert. Her har vi valgt ut 20 fine morsdagsgaver fra Gunerius som du kan plukke med deg på vei til eller fra jobb.

Gaver til morsdag som gir velvære

Velvære er alltid en fin gave til en mamma – uansett alder. Hva med et gavekort på manikyr, pedikyr eller fotpleie hos My Linh i andre etasje på Gunerius? Her velger du beløpet selv., og mammaen din velger behandling. My Linh tilbyr også skreddertjenester, hvis det er noe hun trenger. Tips! Pakk inn gavekortet sammen med et magasin, en bok eller en diktsamling.

Et annet godt gavetips er gode produkter som bidrar til velvære. Hos Normal finner du et stort utvalg av ansiktsmasker (kr 39,-) og øyemasker (kr 24,-) som gir huden både fuktighet, pleie og glød – som kommer ekstra godt med i vintermånedene. Plukk og miks og sett sammen et gavesett som passer til din mamma.

Ønsker du å gi en noe mer praktisk velvære-gave, kan du gi et sett med dagkrem og nattkrem. Disse to er fra Sunkost og det velkjente merket Urtekram, som også er vegansk og økologisk. Kremene gir godt med fuktighet og inneholder både vitamin C og antioksidanter (kr 109,- pr stk).

Europris City har også et stort utvalg av velværeprodukter, samt produkter til badet. Sjampo og balsam er en forbruksvare som alltid kommer godt med. Her kan du for eksempel få kjøpt et sett med velduftende sjampo og balsam fra Frank Provost til 120 kroner (eventuelt én for 80 kroner).

Hos VITA på Gunerius finner du et stort utvalg av parfymer i alle prisklasser. Et merke som ifølge de ansatte passer godt til en mor og som ikke koster for mye, er Elisabeth Arden. Her finnes det flere varianter og dufter. Green Tea Scent Spray koster 250 kroner, mens White Tea og White Tea Ginger Lily koster 280 kroner.

Morsdagsgave til hjemmet

Alle mødre vil sette pris på en gave som gjør det litt ekstra koselig hjemme. Da er blomster selvfølgelig en soleklar favoritt! Mester Grønn har et stort utvalg av både buketter og potteplanter, og flinke ansatte som hjelper deg. Som gavetips til mor tipser de om denne fine orkideen (kr 170,-) i matchende potte (kr 75,-). Denne kan du også kombinere med en flaske alkoholfrie og smakfulle bobler (kr 100,-).

Et annet godt tips er å gi mamma et deilig ullpledd fra Kid Interiør. Det vil gi varme, kos og glede i sofakroken i mange år fremover. Ullpleddene «Veggli» og «Gol» finnes i flere farger og som medlem koster disse kun 399 kroner (veil. 799,90,-).

Ønsker du å gi mor en liten og hyggelig oppmerksomhet, anbefaler vi disse sjarmerende duftlysene fra Dollarstore (kr 50,-). Det gir samtidig mammaen din en hyggelig påminnelse om at du er glad i henne hver gang hun tenner lyset.

Praktiske gaver til morsdag

Det er noen ting en kvinne alltid har behov for, og som alltid kommer godt med, enten det er en ung eller eldre mor. På denne tiden av året tror jeg de fleste vil si seg enige at ALLE vil ha behov for et par praktiske brodder du kan feste utenpå støvlettene, bootsene eller joggeskoene. Disse er fra Gunerius Sko og koster 179 kroner.

Vinteren slipper ikke taket helt med det første, så et annet alternativ er en myk, behagelig og varmende ullsinglet fra Bogerud (kr 399,-). Perfekt under en bluse eller skjorte på kjøligere dager, eller under strikkegenseren på de kaldeste dagene. Tips. En ullsinglet i duse, lyse eller nyanser av nude, vil den ikke være synlig under andre plagg.

En snerten, liten mobilveske er praktisk i mange sammenhenger – til festantrekket, på vei til trening eller i hverdagen generelt. Denne vesken i to forskjellige er fra Shoeday (kr 399,-). Den kommer med en praktisk veskereim som lar deg bære den «crossbody».

Et par stilige skinnhansker gjør seg godt sammen med en stilig veske, og kommer alltid godt med i garderoben. Også disse er fra Shoeday og koster 299 kroner.

Mistenker du at mammaen din heller trenger en ny og fresh lommebok, finnes det et stort utvalg hos Morris på Gunerius – både i ulike farger, størrelser og mønstre. Disse to er fra Vezzano og koster 299 kroner per stk.

Flere hyggelige morsdagsgaver til en rimelig penge

Fortsatt ikke funnet den perfekte morsdagsgaven? Vi har flere gode tips! Hva med et nydelig smykke fra Bjørklund? Dette nydelige smykket med teksten «mamma» inne i et hjerteanheng er i forgylt sølv og er besatt fine cubic zirkonia-stener. En nydelig gave til din mamma, som for medlemmer av Bjørklund koster 399 kroner.

Det aller viktigste på morsdagen er imidlertid å vise mamma at du bryr deg og setter pris på henne. Derfor vil hun med stor sannsynlighet bli like glad for et hyggelig kort og smakfull sjokolade. Dette kortet og sjokoladen er fra Nille og koster henholdsvis kr 15,- og kr 45,-.

Er mammaen din en søtmoms, finner du også fristende (og ganske store) gaveposer med ulik sjokolade hos Hana Bakeri på Gunerius. Gaveposene koster 100 kroner per stk.

Hos Match på Gunerius tipser vi om et vårlig og mykt skjerf som gave til morsdag (kr 399,-). Perfekt når vi igjen kan føle at våren er rett rundt hjørnet.

I u-etasjen på Gunerius ligger The Balloon Company. De har også mye gøy og kreativt du kan gi i morsdagsgave.

De tilbyr blomsterballongbukett. Du kan enten få den ferdig laget. Da koster den 349,- kroner. Eller du kan kjøpe løse ballonger og lage buketten selv. Da koster den 110 kroner. Buketten er en helt unik blomsterbukett laget av ballonger formet som tulipaner. Fargene kan tilpasses mottakerens favoritter! Hvis du vil lage den selv kan du få instruksjonene i vår TikTok-video: https://www.tiktok.com/@theballooncompany.com/video/7330651350784642337

Uansett hva dere velger - kos dere med deres mor / mamma på morsdagen :-)

Tekst og bilde
https://chilimedia.no