Ideer til parkostyme på halloween

Par kledd ut som karakterer fra Alice In Wonderland
Hva med å hente inspirasjon fra Alice i eventyrland når du skal planlegge årets halloweenkostyme?
Par kledd ut som to skjelett
Skjelett: Klassisk halloweenkostyme

Noen ting er best å gjøre sammen! Disse parkostymene vil gjøre deg og partneren din til festens midtpunkt.

Å skulle finne kostyme til halloween kan være vanskelig nok i seg selv. Enda vanskligere blir det når man skal prøve å matche antrekket med partneren sin.

Du kan selvfølgelig gå for en kjent duo, som Bonnie og Clyde eller Peter Pan og Tingeling, men det er også lov å gå for det samme kostymet, for eksempel to skjeletter. Da er det i så fall ekstra morsomt hvis dere er helt like, men det er ingen must. Her gjelder det å være kreativ.

Under har vi samlet tre forslag til kule parkostymer og hva du trenger av utstyr.

Skjelett

Skjelett hører med når man skal feire halloween – enten du bruker det som kostyme eller til pynt. Det finnes flere måter å lage et skjelettkostyme, men den aller enkleste måten er ved å klippe ut to t-skjorter – én svart og én hvit – slik som vist på bildet. Du trenger også en hvit og svart singelet til å ha under de hullete t-skjortene

Selv om poenget med parkostymer er å matche, betyr det ikke at dere må være helt like. Dere trenger med andre ord ikke å sminke dere helt likt, men det er en fordel å ta utgangspunkt i en hodeskalle – dere skal tross alt forestille et skjelett.

Usikker på hvordan du sminker en hodeskalle? Vi viser deg hvordan du gjør det i denne videoen.
Par kledd ut som tyver på halloween
Å kle seg ut som forbrytere krever både liten tid og utstyr.