Reisetips fra Morris

Morris
Morris
Morris
Bagasjetags(69kr, nå på 70%) og til høyre reisepute 169kr(også på 70%)
Morris
Morris
Smarte beholdere til håndbagasjen 199kr og Don Donna veske med rem 499kr. Toalettmapper fra Don Donna i flere størrelser til høyre. Stor: 499kr, medium 349kr og liten 199kr.
Morris
Morris
Grønn koffert som går i håndbagasjen 800kr og til venstre Samsonite S'cure til 1799kr
Morris
Morris
Trådløse hodetelefoner fra Urban Ear 795kr(nå på -50%)og sekk fra Day til 649kr

Skal du ut og reise i sommer? Morris har det du trenger for å gjøre litt reisen enklere!

Enten du skal reise innen- eller utenlands, er det alltid greit å ha reiseartiklene i orden! Da går reisen så mye lettere. Hos Morris hjelper de deg med alt du skulle trenger til årets ferietur.

Bagasjetags:

ikke mist bagasjen din! Med disse flotte og fargerike bagasjetagsene fra A-TO-B finner du garantert igjen kofferten din på flyplassen. Og skulle du være så uheldig å miste kofferten din, vil det være lett å få tak i deg via kontaktinformasjonen du har skrevet inn i tagsen.

Hodestøtte/reisepute:

hodestøtte/reisepute fra A-TO-B med mikrobønner i lekre farger. Med disse rundt nakken kan du sove godt enten i bil, tog eller på fly.

Beholdere til håndbagasjen:

små beholdere som du kan ta med gjennom sikkerhetskontrollen. Fyll de opp med hudkrem, tannpasta eller det du skulle trenge å ha med om bord.

Liten veske med rem fra Don Donna:

denne er perfekt til flyreiser. Her har du plass til pass, lommebok og andre småting. Veldig mange menn faller for denne tøffe vesken i sort skinn.

Toalettmapper:

Disse lekre toalettmappene fra Don Donna er et must. Vi liker spesielt modellen som har krok til oppheng og smarte lommer i forkant til kremer.

Koffert som går som håndbagasje:

kofferten fra Epic er lett og har et tøft, grønt design. Målene på kofferten tillater den å gå som håndbagasje på fly. Den er enkel å trille med fire hjul.

Større koffert:

Innsjekket bagasje kan ofte være tungt å drasse på, men med denne kofferten fra Samsonite går det som en drøm. S'cure har 4 hjul og er veldig lett. Den måler 69cm . I stedet for glidelåser har denne kofferten 3 låser. Dette gjør kofferten mer vanntett og tyverisikker enn andre kofferter.

Hodetelefoner:

trådløse hodetelefoner er veldig behagelig å ha med seg på reise. Skal du høre på musikk eller se film så er disse perfekte.

Sekk:

denne sekken fra Day er supertøff og rommer akkurat passe mye. Du slipper å drasse rundt på tunge håndvesker og får to frie hender slik at du kan nyte en kaffe eller holde styr på barna :)