Nyt sommeren ute!

Jernia utstyr til tur
Jernia har et godt utvalg av utstyr du trenger på tur
Jernia utstyr til tur
Jernia utstyr til tur
Mattermos fra Built, nå på tilbud til 299,- Til høyre matboks fra Mepal nå på tilbud til 141,-
Jernia utstyr til tur
Jernia utstyr til tur
Drikkeflasken fra Built holder drikken din enten kald eller varm, nå på tilbud til 199,-. Til høyre drikkeflaske fra Mepal, nå på tilbud til 104,-
Jernia utstyr til tur
Jernia utstyr til tur
Termos fra Thermos i 3 forskjellige størrelser: Stor; 299,- mellom: 261,- og liten 224,-(tilbud frem til 25.juli). Til høyre kjøleveske/bag fra Scandinavian Living til 399,-
Jernia utstyr til tur
Jernia utstyr til tur
Liten kjøleveske fra Thermos til 199,- og gavesett med øks og turbestikk fra Øyo til 899-

Sommeren på østlandet har vært fantastisk så langt og vi tilbringer mye tid utendørs.

Det er deilig ved sjøen nå men vi nordmenn trives også veldig godt i norsk natur. Har du planer om piknik i parken, telttur eller trives du kanskje best i solveggen? Jernia har utstyret du trenger til en herlig dag ute i det fri, og vi har latt oss inspirere av medarbeider Mikael sine favorittprodukter!

Hold provianten riktig temperert

Riktig oppbevaring av mat som skal med på tur er viktig, forteller Mikael oss. Ønsker du at maten skal holde seg varm, så selger vi mattermoser som sørger for dette. Har du med kald mat, anbefaler vi matboksene fra fra Mepal. Disse har flere rom slik at du kan sortere maten og slippe tilgrising og søl.

Riktig temperering av drikke er også noe man må tenkte på. Drikkeflaskene fra Built er supre. Her kan du velge om du vil ha med kald eller varm drikke og flasken sørger for at temperaturen holder seg. Jernia selger også klassiske termoser i flere forskjellige størrelser, og enkle vannflasker som passer godt i sekken. For den optimale oppbevaring av mat og drikke som trenger kjøl, anbefaler Mikael oss kjølebagene fra Scandinavian Living. Ønsker du en mindre versjon, finnes dette også.

Den perfekte turgave

En annen morsom ting å ta med seg på tur, er Balder Tursett fra Øyo. Her får du med vikingøks og turbestikk! En flott gaveidé til en du skal på tur med i sommer :)

PS: en del av produktene er på tilbud frem til 25.juli