17. mai på Gunerius! Alt du trenger til en god pris!

Festdrakt til gutt og jente hos Bogerud, kr. 990,- Helhvit kjole, kr 1199,- og hvit kjole med sorte detaljer, kr 1399,- fra Mias Lykke
Kjole fra merket Cuture kr. 1399,- hos Mias Lykke
Blomstrete kjole og lyseblå kjole begge kr. 500,- hos Fashion outlet.
Linblazer kr. 2999,-, bukse kr 1299,-, skjorte kr 999,- og kjole kr. 1799,- Alt får du hos Match.
Trenchcoat og kjole fra Zizzi til hhv 1399,95 og 799,95. Dresspakke fra Bertoni outlet (bukse, vest og jakke) kr. 3250,-
Hvit blazer kr 2000,- sort bukse kr. 1000,- og slips kr 350,- alt fra Bertoni outlet
Linbukse kr. 1299,- skjorte kr. 1199,- belte kr 499,- solbriller kr. 99,- hos Boys of Europe. Skoene finner du hos Shoeday og koster 999,-
Bunadsko fra Klaveness til herre kr. 2 399,- Disse har du i maaaange år:-)
Marco Tozzi sandaler kr 799,- og Klaveness bunadsko til dame kr. 1 799,- hos Gunerius sko
Flere modeller bunadsko hos Shoeday. Disse er fra Folklore og koster kr. 999,-
Lekre perleøredobber som passer til alle bunader kr. 999,-
Lekre søljer og ørepynt fra Bjørklund, søljer kr. 3675,- (sølv) 3324,-(forgylt sølv) ørepynt til bunad kr. 508,-
Kortholder til gutta kr 149,- fra Morris og veske kr. 499,- hos Morris
Vesker fra Morris - kr. 249,- (liten) og 499,-
Hos Lisa Home har de stort utvalg i lekre og praktiske kakefat. Disse kr. 199,- og 320,*
Ovalt kakefat fra Lisa Home kr. 249,-
Alle 17. maiartikler hos Nille: Ta tre - betal for to
Engangstallerkener og løper fra Nille. Ta tre betal for to.
Balkongflagg kr. 169,- hos Europris City og margeritter fra Mestergrønn kr. 50,- pr stk.
Ikke glem kransekake til 17. mai :-) Kun kr. 149,- hos Europris City.
Fløyter og vimpler er noe av utvalget til Dollarstor til 17. mai (kr 30,- / 40,-)
Ballonger i rødt, hvitt og blått hos Dollarstore. Kr. 30,- for 15 stk.
17. maisløyfer kr. 35 hos Dollarstore
Husk hårklippen hos Cutters. Kun 429,- Selvbruning hos Vita.
Solkrem - mist fra Vita kr. 149,- Spray over sminken. Superpraktisk.
Pynt kaken i 17. maifarger! Kakestrø kr 109,- og kakeformer kr 119,- fra Jernia
17. mai servietter og sugerør fra Jernia
Sist men ikke minst - gnagsår hører også 17. mai til. Kjøp gode gnagsårplaster fra Apotek 1 i tilfelle du er uheldig. Diss koster kr. 130,-

Gunerius har alt du trenger til den store dagen – til gode priser. Denne artikkelen er en god huskeliste for å se om du har alt klart til 17. mai.

Se utvalget vårt av antrekk til dame og herre, festdrakt til barn, bunadsko og pensko – ikke minst, dekorasjon og alt du trenger for å dekke et stilig festbord.

17. mai er elsket av både store og små. Hyggelig frokost og deilig pavlova, i selskap av familie og gode venner, så mange is du ønsker og morsomme aktiviteter og leker – forhåpentligvis i vårens strålende solskinn.

Morgenen er likevel alltid litt heseblesende, og uansett hvor godt forberedt du var i fjor, er det garantert mye som mangler i år. Heldigvis finner du alt du trenger på Gunerius, og til gode priser.

Visste du for eksempel at Bertoni Outlet har flyttet inn på Gunerius? Her kan du sikre deg 17. mai-dressen til halv pris. Match, Mias Lykke og Zizzi har et stort utvalg av fine antrekk til dame, mens Lisa Home, Europris og Dollarstore har det du trenger til festbordet.

Festdrakt til barn – tilbud hos Bogerud

Det er noe ekstra sjarmerende og hyggelig med barn i festdrakt til 17. mai. En festdrakt er et fint og rimeligere alternativ til bunad når barna fremdeles er i vekst.

Hos Bogerud finner du et stort utvalg av festdrakt i sett i ulike farger og nyanser til gutt og jente, i tillegg til at du kan få kjøpt bunadsskjorte, bunadsbluse, jakke, knestrømper, bunadsforkle, lue, bondeskaut og cape separat.

En favoritt er festdraktene «Ola» og «Veslemøy» fra Rosenberg, hvor en kan velge om en ønsker å kombinere med jakke eller cape. Prisen på festdrakten er 990 kroner, og den kommer i størrelse fra 74 til 164 til både gutt og jente.

Psst! Nå er det 20 prosent rabatt på festdrakter og mye mer hos Bogerud!

17. mai-kjoler og antrekk til dame

Når antrekket til barna er ordnet, lurer kanskje kvinnene i familien på hva de skal ha på seg? Også her finnes det mange gode alternativer til gode priser på Gunerius.

Zizzi, i andre etasje på Gunerius, har alltid gode tilbud. Nå har de fått inn freshe nyheter, som også passer perfekt til 17. mai. Denne blomsterkjolen med flagrende, korte ermer og belte i livet (kr 799,95) kombinert med en tidløs trenchcoat (kr 1399,95) er midt i blinken.

Hos Mias Lykke, som nylig har åpnet i første etasje på Gunerius, finner du enda flere kjoler fra merker som blant annet Kaffe, Culture og Saint Tropez. Den grønne kjolen med hvite detaljer er fra Culture og koster 1399 kroner. Den finnes også i hvit med sorte detaljer. Ellers er helhvitt alltid et godt alternativ, med en trenchcoat eller blazer. Denne hvite kjolen er fra Kaffe og koster 1199 kroner.

Hos Match og Fashion Outlet finner du flere fargerike varianter. Den rosa blomsterkjolen er fra Match og koster 1799 kroner, med 25 prosent rabatt for medlemmer frem til 17. mai. Den lyseblå kjolen med korte ermer (kr 500,-) og den lilla blomsterkjolen (kr 500,-) er fra Fashion Outlet.

17. mai-antrekk til herre – dress til halv pris

Flere butikker på Gunerius har dress og pentøy til herre til 17. mai. Nylig åpnet Bertoni Outlet butikk i første etasje. Her selges alt til halv pris, og du kan dermed gjøre et kupp på en helt ny dress og tilbehør.

Hva med en råstilig dress i sesongens trendy bruntoner, med rutete mønster og matchende vest til nasjonaldagen? Hele settet er på halv pris og koster totalt 3250 for jakke, bukse og vest. Eller du kan gå for noe litt mer vågalt, med hvit blazer (Kr 2000,-), sort bukse (kr 1000,-) og slips (kr 350,-) i de norske fargene.

Hos Match finner du flere stilige antrekk, og kan gjøre et godt kjøp med medlemstilbud på skjorter (-25 % ved kjøp av to eller flere) og dress (-1000 kr ved kjøp av bukse og blazer). Utstillingen til 17 mai for herre er stylet med en lysblå linblazer (kr 2999,-), beige bukser (kr 1299,-) og skjorte (kr 999).

Det er imidlertid ikke et «must» med dress til 17. mai. Lin er i vinden som aldri før og et stilig og komfortabelt alternativ. Med en beige linbukse (kr 1299,-), hvit linskjorte (kr 1199), et brunt belte (kr 499) og solbriller (kr 99,-) fra Boys of Europe, er du klar for fest og feiring.

Bunadsko og pensko til dame og herre

Trenger du nye sko til antrekket? Eller kanskje du trenger nye bunadsko? Både Gunerius Sko og Shoeday har et stort utvalg av bunadssko og pensko.

Gunerius Sko har bunadssko til både dame og herre fra det anerkjente merket Klaveness. Dette er håndsydde sko av høy kvalitet som produseres eksklusivt for Norsk Flid. Bunadskoene til herre koster (kr 2399,-) og bunadsko til dame (kr 1799,-).

Er det pensko til årets 17. mai-kjole du er på utkikk etter, så har de også nydelige pensko. Skoene utvalgt på bildet er fra det tyske merket, Marco Tozzi. Dette er sko av god kvalitet, med god såle og hæler med den perfekte høyden for en lang dag (kr 799,-).

Har du en bunad som trenger selskap av nye bunadssko, har Gunerius Sko også et stort utvalg av bunadssko til dame. Bunadskoene på bildet er blant de mest populære fra Klaveness til dame (kr 1799,-).

Du finner imidlertid også et utvalg av bunadsko hos Shoeday. De to modellene avbildet er fra Folklore og koster begge 999 kroner. Her finner du også et godt utvalg av komfortable dressko til gode priser. Et par brune og moderne dressko passer like godt til en blå, grå, beige eller hvit dress, eller antrekk. Disse er fra John Westbury og koster 999 kroner.

Søljer, smykker og tilbehør

Et antrekk er selvfølgelig ikke komplett før du har tilbehøret på plass.

Hos Bjørklund på Gunerius finner du et stort utvalg av nydelige søljer i ulike størrelser, samt ørepynt og annet tilbehør. Søljene avbildet er fra kolleksjonen til Nordlandsbunaden. Ørepynt i sølv og forgylt sølv (kr 508,-), stor sølje i sølv (kr 3675,-) og stor sølje i sølv og forgylt sølv (kr 3324,-).

Trenger du noe som akkompagnerer 17. mai-kjolen, er det gode tilbud på smykker hos Bjørklund for deg som er medlem av kundeklubben. Vi kan anbefale et vakkert hjertesmykke av 375 gult gull og glitrende cubic zirkonia-stener (kr 999,- spar 500).

Alternativt er perler alltid et godt valg. Øredobber i 375 gult gull med barokke-perler (kr 999,- spar 200), med matchende halssmykke i 375 gult gull med barokke-perle (kr 799,- spar 200).

Veske til antrekket finner du hos Morris. Her er den sjarmerende, lille håndvesken fra Rizzo både et praktisk og dekorativt valg. Den er også blant de mest populære om dagen (kr 499,-). Fra samme merket finner du også en nude variant med skulderstropp (kr 499,-). Til gutta er det lurt med en kortholder til dressen (kr 149,-).

Dekk et vakkert bord til 17. mai

Ingen 17. mai uten et vakkert dekket bord og smakfull mat. Et godt tips for å få plass til alle smakfulle retter og samtidig skape et innbydende frokostbord, er å bygge i høyden.

Hos Lisa Home finner du et stort utvalg av vakre serveringsfat med stett som sørger for akkurat det, og til en meget god pris. Rektangulært serveringsfat med stett (kr 199,-), ovalt serveringsfat med stett (kr 249,-) og etasjefat for kaker og dessert (kr 320,-). Hos Lisa Home er det også et stort utvalg av servise, glass, kopper, boller og fat til festbordet.

Alt annet du trenger til festbordet kan du finne hos Nille på Gunerius. Her er det 3 for 2 på alt av 17. mai-artikler helt frem til den store dagen. Engangstallerkener med det norske flagget, pappkrus, servietter, bordløper, stearinlys, bordpynt, dekorblomster, grønne kvister og mye mer – alt som skaper den gode stemningen rundt bordet.

Jernia har også et stort utvalg som setter prikken over i en til 17. maibordet. Kakeformer, muffinsformer, servietter og sugerør. De fantastiske fargene våre i rødt, hvitt og blått har vi også i kakepynt som gjør kaken spesiell for anledningen.

Psst. Husk kransekake! Europris har ferdig kransekake (glutenfri) som er bakt i Norge, med 18 ringer og dekorasjon til bare 149 kroner.

Flagg, blomster og dekorasjoner til 17. mai

Er det en ting som er viktig til 17. mai, så er det selvfølgelig flagg. Europris har både balkongflagg (kr 169,-) og mindre flagg (16,90,-) til gode priser. Husk at balkongflagget kan pryde uteplassen fra klokken 08.00 og må tas ned senest klokken 21.00.

Hos Mester Grønn finner du rikelig av vakre vårblomster som skaper hyggelig vårstemning til 17. mai – både ute og inne. De flinke ansatte anbefaler spesielt blomsten, Margeritt (kr 50,- pr stk.). En nydelig vårblomst i hvitt og gult som gjør seg ekstra godt til 17. mai.

Alt annet du trenger av dekorasjoner og moro, finner du hos Dollarstore. Ballonger i rødt, hvitt og blått (kr 30,-), fløyter (kr 30,-), vimpelbanner med det norske flagget (kr 40,-) og sløyfer/blomsternål (kr 35,-).

Husk hårklipp, selvbruning og solkrem

Husk å bestille frisørtimen i god tid før 17. mai. Timene fyller seg raskt opp i dagene før den store dagen, og det lønner seg derfor å være ute i god tid. Hos Cutters på Gunerius ordner du hårklippen for 429 kroner, for dame og herre og uansett hårklipp.

Noen dager før 17. mai kan det være du innser at leggene ikke har fått like mye farge som du skulle ønske. Heldigvis kan det raskt ordnes med instant selvbruning. Noen av favorittene er, ifølge ekspertene på VITA, Selftan express fra St Tropez (kr 495,-), Self tanning foam fra Bondi Sands (kr 329,-) og Glöd fra Sophie Elise (kr 379,-).

Selvbruning beskytter imidlertid ikke mot solen, så husk solkrem! Ta med deg en liten solkrem i vesken med faktor 50 som beskytter godt. Garnier Ambre Solaire (kr 149,-) har SPF 50 og er en overmakeup mist, som du enkelt kan spraye over sminken. Genialt!

Til sist – husk gnagsårplaster. Det er en lang dag, og noen vil garantert ha bruk for det. Compeed gnagsårplaster får du kjøpt på Apotek 1 i forskjellige størrelser (fra kr 130,-).