Polarkjøtt

Åpent i dag 14.00 - 19.00

Lammekoteletter med urter på en fjøl

Åpningstider

  • I dag 14.00 - 19.00
  • I morgen 09.00 - 20.00
  • tir. 7. des 09.00 - 20.00
  • ons. 8. des 09.00 - 20.00
  • tor. 9. des 09.00 - 20.00
  • fre. 10. des 09.00 - 20.00
  • lør. 11. des 10.00 - 20.00
  • søn. 12. des 14.00 - 19.00
  • man. 13. des 09.00 - 21.00
  • tir. 14. des 09.00 - 21.00
  • ons. 15. des 09.00 - 21.00
  • tor. 16. des 09.00 - 21.00
  • fre. 17. des 09.00 - 21.00
  • lør. 18. des 10.00 - 20.00
  • søn. 19. des 14.00 - 19.00
  • man. 20. des 09.00 - 21.00
  • tir. 21. des 09.00 - 21.00
  • ons. 22. des 09.00 - 21.00
  • tor. 23. des 09.00 - 20.00
  • fre. 24. des 09.00 - 20.00
  • Første juledag 10.00 - 18.00
  • Andre juledag Stengt
  • man. 27. des 09.00 - 20.00
  • tir. 28. des 09.00 - 20.00
  • ons. 29. des 09.00 - 20.00
  • tor. 30. des 09.00 - 20.00
  • fre. 31. des 09.00 - 20.00
  • Første nyttårsdag 10.00 - 18.00
  • søn. 2. jan Stengt
  • man. 3. jan 09.00 - 20.00
  • tir. 4. jan 09.00 - 20.00
  • ons. 5. jan 09.00 - 20.00
  • tor. 6. jan 09.00 - 20.00
  • fre. 7. jan 09.00 - 20.00
  • lør. 8. jan 10.00 - 18.00

Om Polarkjøtt

I kjøttdisken på Polarkjøtt på Gunerius får du kjøpt delikatesser av alle slag. Vi har god kunnskap om kjøtt og partering, og vi vet hva de forskjellige delene på dyret kan brukes til og hvilken type kjøtt som passer til ulike matretter. Hos oss får du også ferdige varmretter.

Alt kjøttet som blir solgt hos oss er halalkjøtt – ferskt og mørt. Vi selger også mye lam: lammestek, lammekjøttdeig og fårikålkjøtt. Ellers selger vi også mye oksehaler, som er perfekt å koke kraft på

Velkommen til en kvalitetshandel hos Polarkjøtt!

Beliggenhet

Underetasje

Våre ansatte

kjøttdeig på store fat

Service og konkurransedyktige priser

Vi ønsker å tilby våre kunder best mulig service, både når det gjelder kvalitet og kundebehandling. I tillegg til konkurransedyktige priser.

Kunnskap om kjøtt og mat

De ansatte har mye kunnskap om kjøtt, partering og matlaging. De kan gi råd og tips om hva de ulike delen på dyret kan brukes til, og hvilken type kjøtt som passer til ulike retter.