Meny
 

Åpningstider

Hverdager 9-20

Lørdager 10-18

Kontakt

22172789 Send e-post

Etasjeplan

2.etasje

Den første Party Landbutikken åpnet 1984 i Philadelphia av Brian Feller og Todd Potter, og har vært en franchisekjede siden 1986 i  Philadelphia.


I dag er Party Land verdens største internasjonale detaljhandelskjede for festtilbehør, og det er alltid en åpen Party Land-butikk et sted på jorden. I sortimentet finner du hatter, dekorasjoner, tallerkener, krus, konfetti, pinjatas, heliumballonger og mer. Med andre ord har vi alt du trenger for å feire en fest som  dåp, bryllup, barnebursdag etc. Temafester blir stadig mer populære både til  som privatfest og bedriftsarrangementer.

Du finner Party Land butikker i USA, Canada, Venezuela, Mexico, Den dominikanske republikk, St. Lucia, England, Skottland, Nord-Irland, Sør-Irland, Sør-Afrika, Portugal, Italia, Hellas, Spania, Tyskland, India, Saudi-Arabia, Kuwait, Singapore, Australia og siden 2006 også i Sverige nå i Danmark og Norge. 

 

Du kan lese mer på den amerikanske siden: www.partyland.com


Vi  har  leie av heliumtuber og slush-maskiner,  røde løpere og hvis det er en stor bestilling, kommer vi til deg og ordne ballongbestilling på stedet.

 

 

 

 

 

Butikkategori: