Meny
 

Europris City

Endelig er Europris City kommet til Oslo Sentrum!

 

- Dette er den første Europris-butikken i et bysentrum. Vi håper at det blir en stor suksess, og er veldig spent på hva som kommer til å skje, sier daglig leder, Rune Andre Vålbekk.

 

Av: Chili Publications

 

Europris er et kjent navn for mange, og de har et bredt utvalg av alt du trenger til hjemmet. 21. mars er endelig den første Europris-butikken kommet til Oslo Sentrum – og til Gunerius!

 

Som den eneste Europris-butikken i Oslo sentrum, er det også passende med et nytt navn, nemlig Europris City.

 

- Dette er den aller første Europris-butikken i et bysentrum, forteller Rune Andre Vålbekk, daglig leder av den nye butikken.

 

 NYTT KONSEPT: Europris City på Gunerius er den første Europris-butikken i Oslo sentrum

 

- Det finnes ikke lokaler som er store nok til å ta inn hele sortimentet vårt i sentrum, og dermed har vi endret noe på konseptet for butikken. Butikken kommer til å ha et litt mindre vareutvalg, men fremdeles mye av det som er bestselgere. Derav navnet Europris City.

 

Selv for den daglige lederen, som har jobbet i Europris i nesten 15 år, blir dette et helt nytt konsept, og tiden fremover blir ekstra spennende.

  

Butikksjef Rune og Olav Thon

 

- Vi håper at butikken blir en stor suksess, og vi er veldig spente på hva som vil skje. Dette blir Europris sin desidert minste butikk, men vi vil samtidig har flere ansatte, siden det vil være flere kunder innom hver dag, sier han.

 

Vålbekk kan fortelle at den foreløpige responsen om at Europris skal åpne opp butikk i Oslo sentrum og på Gunerius, har vært veldig positiv.

 

- Gunerius har delt et innlegg om den nye butikken på Facebook, og allerede ser vi stort engasjement i form av likes, delinger og kommentarer, forteller han.

 

Slik blir vareutvalget i den nye butikken – Europris City

Europris har et bredt utvalg av produkter i sine varehus, og du finner stor sett alt du trenger til hjemmet – både personlig pleie, fritidsprodukter, husholdning og garn, for å nevne noe.

  

- Tanken er at det du handler hos oss skal få plass i en bærepose, forklarer daglig leder.

 

Også fordi det kan være vanskelig å få med seg nye hagemøbler på bussen, som gjerne er slik de fleste kommer seg frem i sentrum. Det er likevel mulighet for å bestille alle typer varer i butikken, og hente dem senere.

KLIKK & HENT: Selv om ikke de største varene er tilgjengelig i butikk, kan disse bestilles i butikk og hentes få dager senere

 

- Vi kommer til å satse på produkter som kaker og kjeks, vask og rengjøring, hygieneprodukter, snacks og sukkervarer, i tillegg til et litt mindre utvalg innen elektronikk, lys og servietter, kjøkkenglass, kofferter og tilbehør til bil. Vi kommer også til å ha et utvalg av bestselgere for katt, hund og fugl, sier Vålbekk.

 

Det mest spennende med den nye butikken er likevel at du stadig kan finne nye tilbud og kupp, så her lønner det seg å komme innom ganske ofte.

GODTERI OG SNACKS: På Europris City finner du et stort utvalg i godteri og snacks til gunstige priser

 

- Dette er kupp som ikke vil stå i kundeavisene våre, så det lønner seg å komme innom oss for å se hvilke tilbud vi har, opplyser Vålbekk.

KUPP: På Europris City er det ofte gode tilbud på kupp, også på de vanligste dagligvarene.

 

Bredt utvalg og gode priser

Europris har en unik butikk med tanke på alle kategoriene i sortimentet. De tilbyr litt av alle produktgrupper – både klær, mat og sesongvarer.

 

- Vi i Europris er spesielt flinke til å fokusere på sesong. Ikke bare høst, vinter, vår og sommer, men påske, Halloween, 17.mai og andre høytider, forklarer Vålbekk.

PÅSKEVARER: Sesongvarer som påskepynt og påskegodt er populære varer hos kjeden

 

- Istedenfor å dra på mange forskjellige butikker, kan kundene finne alt de trenger her hos oss. Og vi har et utvalg som passer like godt til kvinner og menn, som det passer til unge og eldre, forteller daglig leder.

 

I tillegg er Europris svært gode på pris, og Europris City er intet unntak.

 

Europris City åpnet dørene på Gunerius torsdag 21. mars, og du kan allerede nå finne en rekke gode tilbud og kupp i butikken.

 

Kom innom for en hyggelig handel.

KLARE FOR ÅPNING: Noen av de ansatte i Europris samlet en time før åpning. Distriktssjef Rino Segerblad nummer 5 fra venstre, og til høyre for han, daglig leder av den nye butikken, Rune Andre Vålbekk.