Meny
 

Bunnpris med helt nytt konsept på Gunerius!

– Vi er den eneste, norske dagligvarebutikken med et eksotisk utvalg som dette, sier Espen Bexrud, butikksjef ved Bunnpris på Gunerius. 

I tillegg til sortimentet som finnes hos de andre 250 Bunnpris-butikkene i landet, skal Bunnpris på Gunerius være best på sitt utvalg av spennende matvarer og produkter fra Asia, Afrika, Sør-Europa og Midtøsten. 

– Vi ser veldig frem til at kundene kommer innom og oppdager en annerledes og spennende dagligvarebutikk som skal bli bedre og bedre over tid, sier Bexrud.

bilse 1

DELIKAT: Den nye butikken ser fantastisk flott ut. Her får du inspirasjon til å fylle kjøkkenet med friske grønnsaker og urter og lage spennende retter utover høsten.

 

Lunsjmat for folk i farten og eksotiske varer

Den offisielle åpningen gikk av stabelen torsdag 12. oktober, hvor Olav Thon selv var tilstede for å klippe over båndet. Og det er fremdeles mye å glede seg til i tiden fremover.

 

 

bilde 3

BUTIKKÅPNING: Tilstede var blant annet (f.v) butikksjef, Espen Bexrud, konsernsjef i Olav Thon-gruppen, Olav Thon og daglig leder Waseem Khawaja.

 

– I ukene etter åpning skal vi jobbe med å bedre vareutvalget etter kundenes ønsker. Det kommer en bake-off ovn og salatbar, som gjør at vi kan tilby våre lunsjkunder det beste utvalget i alt fra nystekte boller, croissanter og børek, til en sunn salat eller en liten sjokolade på veien hjem, sier Bexrud.

 

Samtidig som butikken utmerker seg med lunsjretter og mat i farten, forteller butikksjefen at de med det nye utvalget forventer å bli en utfordrer til de andre, etablerte Asiatiske butikkene i området.

 

 

bilde 4

BREDT UTVALG: Bunnpris på Gunerius er den eneste dagligvarebutikken med et så stort sortiment av matvarer fra Asia, Afrika, Sør-Europa og Midtøsten.

 

– Vi vil gi kundene mer enn de forventer fra en dagligvarebutikk. Vi skal våge å være annerledes og er ikke redd for å ta inn varer du vanligvis finner i en av de mer eksotiske butikkene i Oslo. Jeg tror vi kommer til å overraske med eksotisk mat, i alt fra greske spesialiteter til asiatiske godsaker, sier han.

 

– Målet fra starten har vært å skape en hybridbutikk med to enkle hovedsatsningsområder; convenience - eller mat i farta, og eksotiske varer og grønnsaker i en «norsk» dagligvarebutikk, forklarer Bexrud.

 

 

Bilde 5

DAGLIGVARE: I tillegg til det eksotiske utvalget og lunsj, finner du et bredt utvalg av frukt og grønt, middagsretter og alt annet du trenger i hverdagen.

 

Godt utvalg av middagsretter til lave priser

I tillegg eksotiske varer og mat i farten, vil du også finne gode priser og tips hos Bunnpris på Gunerius – og spesielt når det gjelder middag.

 

– Billig middag er et konsept som Bunnpris har jobbet med lenge, og vi skal videreføre dette i vår butikk med et eget kjøleskap tydelig merket «Billig Middag» som er fylt opp med et bredt sortiment av våre middagsvarianter, sier Bexrud.

 

Han forklarer at det skal være både billig og enkelt å handle hos Bunnpris.

 

 

Bilde 6  SPENT: De ansatte ved Bunnpris på Gunerius gleder seg til å ta i mot nye kunder i den flotte nye butikken deres i underetasjen på kjøpesenteret. Her viser butikkmedarbeider, Jawid Niazai frem utvalget av ferske brød og bakevarer.

 

– Vi har tett samarbeid med våre leverandører slik at du kan handle hos oss med god samvittighet for både kroppen og lommeboken.

 

–  Hos oss finner du også gode tilbud hver uke. Hver uke får vi inn nye og lokale tilbud i tillegg til billig middag, og vi ligger sentralt til på veien til og fra skole eller jobb, forklarer Bexrud.

 

Bunnpris på Gunerius finner du i underetasjen på senteret, sammen med Jernia og delikatessebutikken Polarkjøtt.

 

 

Bilde 7

RASK MAT: Butikken ønsker å tilbyd mat for folk i farten og har alltid mange valgmuligheter som er bra for både lommeboken og kroppen.