Meny
 

Bogerud

Bogerud Tekstil – høy kvalitet til gunstige priser siden 1965

Hos Bogerud Tekstil på Gunerius finner du ullklær til hele familien fra kjente, norske merkevarer, alt du trenger av garn og et bredt utvalg av sytilbehør.

GRUNNLEGGER: Til minne om Niels Nielsen, som startet opp Bogerud Tekstil i 1965.

 

I samarbeid med Bogerud Tekstil

 

Bogerud Tekstil har lang tradisjon for å selge klær av høy kvalitet til gunstige priser til hele familien. Den første butikken ble åpnet i 1965 på Bogerud i Oslo.

 

Det var Niels Nielsen som sammen med sin kone, Eldbjørg Anke, grunnla Bogerud Tekstil den gangen. Navnet ble raskt kjent for å være ledende på lavpris, og folk kom fra hele landet for å kjøpe kvalitetsvarer. I dag finner du 22 flotte butikker sentralt i Østlandsområdet – blant annet den anerkjente butikken på Gunerius i Oslo sentrum.

 

– Niels var god venn med Olav Thon i mange år, noe som er bakgrunnen for at det ble en butikk på Gunerius. Dette ble raskt den mest den mest vellykkede og bestselgende av alle Bogerud-butikkene, og det er den fortsatt – 26 år etter, forteller Ingvill Anke Garden.

 

Hun er datter av Niels Nielsen og Eldbjørg Anke, og er i dag leder for ni av butikkene.

 

– Nå har de fleste store kjeder satset på lavpris, men vi er fortsatt kjent for å selge kvalitetsvarer til en fornuftig pris. Kundene våre er glade for å finne merkevarer som få andre fører, og å finne mye nyttig samlet på ett sted, sier hun.

ULLUNDERTØY: Trøye i designwool fra Janus til dame, kr 549. Foto: Produsenten

 

Hos Bogerud Tekstil finner du merkevarer som Janus, Iris, Safa, Didriksons 1913, Triumph, Sloggi, Brandtex, Dovre, Gjestal og mange flere. Niels og Eldbjørg ble tidlig oppmerksomme på fordelene ved god ull, og det er noe butikken fremdeles er godt kjent for.

 

– Vi har et stort utvalg av ullklær til hele familien fra kjente, norske kvalitetsmerker som Safa og Janus. Vi har også et bredt utvalg av sytilbehør, dameklær i spreke farger og god passform, og vi er stolte av at vi også har klær til de aller eldste.

 

TIL BARNA: Du finner et bredt utvalg av ulltøy til barn hos Bogerud Tekstil. Her ser du designwool til barn i ren ull fra Janus. Trøye kr 459, jakke kr 769, bukse kr 599. Foto: Produsenten

 

Bogerud Tekstil på Gunerius er spesielt beryktet for deres fantastiske garn-ekspert, Laila Venneste. Laila har helt siden butikken åpnet i 1992 sørget for at Bogerud Tekstil har den beste garnavdelingen i området.

VINTERKLAR: Ulltøy til barn fra Safa. Genser kr 479, bukse kr 449. Foto: Produsenten

 

Ingvill kan fortelle at hennes kjære far, og grunnleggeren av Bogerud Tekstil, gikk bort i 2018. Han ble nesten 91 år, og fikk et langt og innholdsrikt liv.

 

– Han var kjent som en streng og krevende sjef, men som gammel var han bare snill, omtenksom og takknemlig ovenfor de som brydde seg om ham, sier datteren.

ULLKJOLE: Kjole i ull fra Safa, kr 990. Foto: Produsenten