Meny
 

Her får du alt du trenger til hjemmet

Jernia

– Det beste tipset jeg kan gi før du skal sette i gang med oppussing er å sørge for at alt utstyr er på plass, sier Charlie Gustave Droussé, daglig leder ved Jernia på Gunerius.

 

Han forteller at det alltid er bedre å ha for mye utstyr enn for lite. Da slipper du å løpe tilbake til butikken midt i prosessen. Hos Jernia er det 30 dagers åpent kjøp mot kvittering, så er det noe utstyr du ikke for bruk for likevel kan du alltid levere det tilbake.

 

– Sørg for å bruke den tiden du trenger for å sikre et bra resultat og spør betjeningen hvis du er usikker på noe. Ingen spørsmål er teite, forteller Charlie.

Startpakke

OPPUSSING: Hos Jernia på Gunerius finner du alt du trenger av utstyr og eksperttips når du skal male eller pusse opp. FOTO: Tone Ruud Engen

 

Alt du trenger til kjøkkenet

Nå som høsten, og snart vinteren, er her er det den perfekte tiden for fornyelse av hjemmet.

 

Hos Jernia finner du alt du trenger av maling og utstyr, men også et bredt sortiment innen kjøkken. Her kan du sikre deg alt du måtte ha behov for når du skal lage smakfulle måltider mens temperaturene synker utendørs.

 

– Det vi selger absolutt mest av gjennom året er belagte kjeler og kjelesett, stekepanner og vaffeljern, men vi har også et stort utvalg av bestikk, servise og alt annet til kjøkkenskuffen, sier Droussé. 

 

Alt du trenger til kjøkkenet

MATLAGING: Nytt servise? Eller ny stekepanne? Jernia på Gunerius har et bredt utvalg av produkter i forskjellige prisklasser. FOTO Tone Ruud Engen

 

– Vi har et stort fokus på kvalitet, men har mange varer og det er alltid mulig å velge mellom ulike prisklasser, forklarer butikksjefen.

 

Jernia har også alt du trenger til baking – fra kjøkkenmaskiner og håndmiksere i ulike prisklasser, til boller, former, kjevler og dekorasjon.

 

Bred kunnskap og fokus på kundeservice

Ekspertiseområdene til Jernia på Gunerius er fremfor alt maling og kjøkken, men de ansatte har bred kunnskap innen alt du trenger til hjemmet og sørger for at du alltid får hjelpen du trenger.

 

– Vi har Paul som er veldig dyktig på alt innen elektronikk – enten det er på kjøkkenet, valg av lyspærer, elektriske verktøy og lignende. Jeg kan en god del om matlaging og alt som har med kjøkkenutstyr ellers å gjøre, sier Charlie. 

 

Daglig-leder

KJELER: Jernia selger absolutt mest kjeler i løpet av året. Nå som fårikål-sesongen er i gang er kasserollene på 17 liter blant de mest populære. FOTO: Tone Ruud Engen

 

Butikken har fokus på teamarbeid og bistår alltid hverandre slik at kunden får tilstrekkelig med informasjon om produktene de skal bruke før de går hjem.

 

– Vi prøver alltid å gi kunden en god opplevelse. Vi vil at de skal ha alt de trenger når de kommer hjem, og finner gjerne løsninger på problemene deres også hvis det er slik at vi ikke har akkurat den varen de trenger, forteller Droussé.

 

Kniver jernia

KNIVER: Gode kniver er alfa omega på kjøkkenet. Spør daglig leder, Charlie Gustave Droussé, om hvilken type kniv du burde velge til ditt bruk. FOTO: Tone Ruud Engen