Meny
 

Årets butikk 2018

 

 

 

 

Årets butikk på Gunerius 2018 er Zizzi!

 

 

 Her finner du et team med brennende engasjement for kundebehandling og service, og unik ekspertise innen styling. Det er slett ikke rart at kundene alltid kommer tilbake.

Av: Chili Publications

 

 

 

Hvert år kårer Gunerius Kjøpesenter «Årets Butikk», og denne gangen er det den fantastiske klesbutikken, Zizzi, som går av med seieren.

 

– Det er utrolig stas å vinne prisen som «Årets Butikk». Vi ble veldig overrasket og utrolig glad, forteller Lone Hellan, daglig leder ved Zizzi på Gunerius.

FORNØYD: Daglig leder, Lone Hellan, og butikkmedarbeider, Tiril Sofie Fors, er svært fornøyd med prisen som årets butikk på Gunerius.

 

Bakgrunnen for at nettopp Zizzi mottok den prestisjefylte prisen, er deres engasjement og lidenskap for å sette i gang aktiviteter i tråd med kjøpesenteret, men også egne, spennende arrangementer for kundegruppen deres.

 

– Vi sørger alltid for å dekorere og skape god stemning når det er kampanjer på senteret, og har også mange egne eventer for kunder og medlemmer i kundeklubben vår. Vi har blant annet arrangert moteshow i butikken og tatt inn kunder til profesjonell fotografering, i tillegg til at vi kontinuerlig har private stylingtimer for kundene våre, sier Hellan.

TREND: Zizzi er en trendbevisst klesbutikk, med et bredt utvalg enten du skal ha klær til fest, hverdags eller til trening.

STYLING: De ansatte har unik kunnskap og engasjement innen styling, og hjelper alltid kundene med å finne klær som passer perfekt til kroppen og anledningen.

 

– Kundene er det viktigste for oss

Prisutdelingen finner sted hvert år, og alle butikkene på senteret er med i vurderingen.

 

– Det er utrolig stas, og litt som en Oscar-utdeling. Vi ble ropt opp som vinnere, og alle de ansatte ble tatt opp på scenen, smiler daglig leder.

 

Men hva er det som gjør Zizzi på Gunerius til en unik butikk i Oslo Sentrum?

 

– Vi er en nisjebutikk, og har klær for alle kvinner i størrelsene 42-56. Hovedmålgruppen vår er kvinner i alderen 35-45, men vi ser at vi har et godt utvalg for alle aldre, enten du er i 20-årene eller 60-årene, forteller Hellan.

 

– Kundene er utrolig viktig for oss. Hvis kunden har noen komplekser, er det viktig for oss å bygge opp tillit og være forståelsesfulle, og gjøre handelen til en behagelig opplevelse. Dette er noen av kjerneverdiene til Zizzi, og noe vi brenner for. Alle kunder skal føle seg vel, og vi jobber kontinuerlig med kundebehandling og service.

TRENINGSTØY: Zizzi har et stort utvalg treningstøy for størrelsene 42-56.

 

Unik ekspertise innen styling og mote

Med kjerneverdier som dette, har de ansatte ved Zizzi opparbeidet seg en unik ekspertise innen styling for målgruppen sin.

 

– Vi er mini-stylister for alle kunder som ønsker det, hver dag. Alle de ansatte i butikken kjenner godt til alle kroppstyper og fasonger, og vet hvilke klær som kler en pæreformet figur, versus en «curvy» figur, forteller Hellan.

 

– Vi forsøker å danne oss et bilde av kunden og stilen deres i dag, og samtidig tenke ut andre farger og snitt som kan kle kroppsfiguren og ansiktet deres. Etter hvert har det blitt en rask prosess, og vi kan nesten danne oss et bilde før vi har stilt kundene spørsmål.

 

Hellan forklarer at de ansatte kjenner alle produktene i butikken godt, og da er det lettere å vite hva som vil kle kundene som kommer inn.

 

– Vi ønsker også å utfordre kundene litt. Det er lett å tro at du ikke liker eller kler blomster, men kombinerer du en kjole eller bluse med riktig jakke, så kan det hende at det ser stilig ut likevel, forklarer eksperten.

HVERDAG: Du finner imidlertid også alt du trenger til hverdags, og nå som våren nærmer seg er det dongeri som igjen gjelder.

VÅRKJOLE: Eller hva med å sikre deg en nydelig kjole som denne til den første vårdagen tillater bare bein?

 

Byens mest komfortable og gode jeans

Zizzi har en flere butikker over det langstrakte Norge, både i store byer og tettsteder. Ifølge den daglige lederen selv, har det imidlertid sine fordeler med beliggenhet på et kjøpesenter som Gunerius.

 

– Det er så sentralt, og det er lett å komme seg til oss uansett hvor du befinner deg i byen. Vår butikk på Gunerius er også en av de største Zizzi-butikkene arealmessig, så vi er veldig heldig med lokalene våre, forklarer Hellan.

 

Og det er god grunn til å ta en tur innom.

 

– Vi har alt fra veldig rimelige jeans og t-skjorter, til kjoler og bluser av høyere kvalitet. Vi har den siste tiden fått svært positive tilbakemeldinger på kvaliteten på klærne i butikken, da vi har større fokus på bruk av naturmaterialer. I tillegg er passformen på klærne blitt enda bedre, sier hun.

MEST POPULÆRT: Noe av de mest populære produktene til Zizzi er jeansene, som kommer i alle mulig farger og snitt.

PERFEKTE JEANS: På Zizzi vil du garantert finne et par jeans som passer perfekt til deg.

 

En kolleksjon som er blitt spesielt populær, er en grovvevd serie av t-skjorter, bluser, bukser og tunikaer, som består av 100 prosent bomull, og kommer i en rekke forskjellige farger og mønstre for sesongen.

 

Det som selger absolutt best hos Zizzi på Gunerius, er imidlertid de komfortable og gode jeansene deres.

 

– Vi har helt fantastiske jeans! Det mener jeg er noe som gjør at vi skiller oss ut fra andre butikker, uansett størrelse. Vi har så mange forskjellige, flotte modeller, så her skal du kunne finne et par jeans som passer perfekt for deg uansett kroppsfasong, avslutter Hellan.

STOR BUTIKK: Zizzi på Gunerius er blant de største butikkene arealmessig, og utvalget er stort. Ta en tur innom og få god hjelp av de dyktige ansatte.